Peggy Spaan

Wil jij weer in balans komen met jezelf? Meer zelfvertrouwen en daadkracht ervaren? Binnen mijn bedrijf Balance For You bied ik verschillende tools aan waarmee je aan de slag kunt. 

Tog Chöd:  

Tog Chöd is een Tibetaanse 'swordpractice' waarmee je je hoofd helemaal leeg kunt maken, overmatig piekeren kunt stoppen en stress kunt afvoeren. Met het lichte houten zwaard, het wisdomsword, doorsnijd je je gedachten. Het werkt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Voor mij heeft een grote transformatie teweeg gebracht. Wil jij ervaren wat Tog Chöd met jou doet? Het is mogelijk om groepslessen te volgen, maar individuele Tog Chöd coachingslessen zijn ook mogelijk. Als Tog Chöd educator ben ik ook bevoegd om mensen op te leiden tot Tog Chöd teacher in de lineage van Tulku Lobsang.

Encaustic art reading:

Je kunt bij mij een Encaustic art kaart op maat laten maken. Hierbij stem ik me af op de persoon en kijk wat er mag ontstaan en welke boodschappen er in de afbeeldingen te lezen zijn. Er worden altijd twee kaarten gemaakt: een kaart met het strijkijzer en een energiekaart met de hotplate, waarbij je kunt zien waar je nog aan mag werken. Je ontvangt naast de kaarten een uitleg van de reading. 

Edelstenen en mineralen:

Houd jij ook van edelstenen en mineralen? Naast de verkoop van losse stenen maak ik ook hangers met edelstenen. Hierbij wordt geen lijm gebruikt en worden de stenen ook niet doorboord: zo blijven ze hun optimale werking behouden. Neem een kijkje op mijn website om voorbeelden te kunnen zien. 

Als je vragen hebt, mag je me altijd een berichtje sturen via mail naar mail@balanceforyou.be. Ik help je graag!

       

Delen:

Locaties:

Balance For You
Snijwitstraat 4
3530 Houthalen-Helchteren


Events waar Peggy Spaan ook aanwezig is:


Blogs van Peggy Spaan:

Van stress naar kalmte; Uit de wereld van stress met Tog Chöd

We hebben allemaal wel eens te maken met stress, met het proberen om alle ballen hoog te houden en o...

Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community