Onze Coachfinder: Uitbreiding van Onze Inspirerende Evenementen

In het verlengde van onze inspirerende evenementen bevindt zich onze Coachfinder. Wellicht ben je op zoek naar een coach in jouw regio, iemand die je kan begeleiden bij levensvraagstukken, inzichten in je levenspad, het vinden van innerlijke balans, of het bevorderen van persoonlijke groei.

De coaches die je hier aantreft, hebben zelf deelgenomen aan onze evenementen of hebben het oprechte voornemen om deel te nemen. Gedurende de afgelopen tien jaar, waarin wij met toewijding inspirerende evenementen hebben georganiseerd, hebben we waardevolle relaties opgebouwd met coaches, ondernemers en andere dienstverleners. Zij hebben met passie bijgedragen aan onze evenementen en hun expertise gedeeld.

Onze Coachfinder fungeert als een brug tussen jou en de juiste ondersteuning op jouw pad naar persoonlijke ontwikkeling. Hier kun je vertrouwen op de ervaring en betrokkenheid van professionals die onze visie delen en streven naar een positieve impact in jouw leven."

Onze coachfinder kun je gebruiken door je woonplaats of postcode in te voeren en het land waar je een coach zoekt Je kunt ook in of uitzoomen op de landkaart om te kijken wat er bij jou in de buurt te vinden is. 

Gratis lid worden Lid worden als coach 

Zoek op locatie

Zoek hier je dichtsbijzijnde coach en locatie.Presentatie van alle coaches

Mocht je gewoon willen zoeken binnen het aanbod van coaches om je te laten inspireren door wat ze te bieden hebben of dat je een klik hebt met de persoon op de foto. 

In het overzicht van alle coaches kun je bladeren en bekijken welke coach jou het meeste aanspreekt 

Hieronder vind je als voorbeeld enkele coaches die lid zijn van onze community, door op de button te klikken vind je alle beschikbare coaches.

Naar het totaaloverzicht 
Een deel van onze coaches

Christel Maesen

Christel Maesen

Ik ben Christel en dankzij een Bijna Dood Ervaring (BDE) op mijn 29e is mijn leven drastisch verande...
Marissa van Thoor

Marissa van Thoor

Mensen hebben altijd al centraal gestaan in mijn leven. Oorspronkelijk ben ik begonnen in de horeca ...
Nikki Huntjens

Nikki Huntjens

Welkom bij Panta Rhei! Ik coach en begeleid hoogsensitieve personen en daarnaast geef ik ook Reiki b...
Rita Closset

Rita Closset

Welkom bij Rainbow, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige Forever Aloë Vera producten...Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community