Vienna Mollers

Hey, ik ben Viënna Mollers, 42 jaar oud en ik woon in Voerendaal met mijn man, jongste dochter (mijn twee oudste kinderen wonen inmiddels al zelfstandig), onze twee katten en twee hondjes. Mijn spiritueel centrum is gevestigd in Brunssum en is een heerlijke plek om te ZIJN.
 
Mensen ervaren bij binnenkomst vaak al wat de ruimte met hen doet en worden gelijk helemaal “zen” nog voordat de sessie begonnen is. Zesenhalf jaar geleden heb ik uit het niets een spirituele ervaring gehad waardoor ik compleet ben veranderd.
 
Ik word er blij van om mijn hart te volgen, mijn zielsmissie te leven en met plezier, enthousiasme, passie en gemak met het leven mee te stromen in overvloed en ik help anderen heel graag om dit ook te doen. Dit doe ik (als therapeut en ervaringsdeskundige) d.m.v. energetische behandelingen (Access Bars, Soul Body Fusion, Usui & Kundalini Reiki, Star Magic Healing, Quantum Hypnose en Kundalini activaties, opleidingen (Access Bars, Soul Body Fusion, Kundalini Activaties, Soundhealing, Usui & Kundalini Reiki), Soundhealing sessies en klankreizen, coaching en reading.
 
Ik maak ook dankbaar gebruik van kristallen (waaronder draken en schedels), lichttaal, de Ankh, Lenormand kaarten en etherische oliën.
Je gaat steeds meer jezelf ONTwikkelen, zakken in het hier en nu aanwezig ZIJN en alle laagjes afpellen die niet bij jouw ware essentie horen waardoor je niet het vreugdevolle en overvloedige leven leeft waarvan je diep van binnen weet dat het voor jou is weggelegd.
 
Je wordt weer wie je geboren bent om hier nu te zijn en doordat je zelf verandert, verandert daarmee ook iedereen en alles om je heen! Kom uit de automatische piloot-stand en creëer wat jij wenst. Leef je mooiste leven en kies voor meer ontspanning, rust, plezier, flow, levenslust en overvloed. (Op mijn website zijn inmiddels meer dan 100 ervaringen van cliënten te vinden waardoor je een idee krijgt van mijn (levens)werk.)
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en verheug me een stukje mee te mogen lopen op jouw pad!
 
Specialisaties:
Energetische therapie, Soundhealing en Kundalini activaties (ook opleidingen).

Neem contact op als je verdere info wilt ontvangen 

Warme groet 
Vienna 

P.s. op mijn profiel kun je mijn website vinden 

Delen:

Locaties:

Sharana Spiritueel Centrum
Prins Hendriklaan 382
6443 AE Brunssum


Events waar Vienna Mollers ook aanwezig is:


Blogs van Vienna Mollers :

Ontwaken van de Kundalini: Een reis naar spiritueel bewustzijn

In de wereld van spirituele groei en bewustwording is er een oude praktijk die bekend staat als Kund...

De Betekenis van Sjamanisme: Een Reis naar Spirituele Verbondenheid

Sjamanisme is een oude spirituele traditie die teruggaat tot duizenden jaren geleden en wereldwijd w...

Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community