Nikki Huntjens

Welkom bij Panta Rhei! Ik coach en begeleid hoogsensitieve personen en daarnaast geef ik ook Reiki behandelingen. 


Ben jij hoogsensitief en op zoek naar manieren om je leven in balans te brengen en je potentieel volledig te benutten? Dan kan je bij mij terecht!

Hoogsensitiviteit kan een prachtige eigenschap zijn, maar het kan ook uitdagend zijn om ermee om te gaan. Als gecertificeerde HSP professional en ervaringsdeskundige begrijp ik de unieke behoeften en uitdagingen waar jij mee te maken hebt. Samen kunnen we werken aan het versterken van je zelfbewustzijn en het ontwikkelen van vaardigheden om je hoogsensitiviteit in je voordeel te gebruiken.

✨ Wat kun je verwachten van mijn coaching?
1️⃣ Zelfontdekking: Samen gaan we op een reis van zelfontdekking, waarbij je meer inzicht krijgt in je hoogsensitiviteit, je persoonlijke krachten en hoe je deze kunt inzetten.
2️⃣ Emotionele balans: Ik help je om je emoties beter te begrijpen en ermee om te gaan. We zullen werken aan het versterken van je emotionele veerkracht en het verminderen van overprikkeling.
3️⃣ Grenzen stellen: Als hoogsensitief persoon is het belangrijk om gezonde grenzen te stellen en voor jezelf te zorgen. Samen zullen we werken aan het opbouwen van assertiviteit en het effectief communiceren van je behoeften.
4️⃣ Zelfvertrouwen: Je hoogsensitiviteit kan een bron van kracht zijn. Ik zal je ondersteunen bij het vergroten van je zelfvertrouwen en bij het implementeren ervan in je leven.

Ben je klaar om je hoogsensitiviteit te omarmen en het beste uit jezelf te halen? Neem een kijkje op mijn website www.nikkihuntjens.com en plan een gratis kennismakingsgesprek.
 

Je kan ook bij mij terecht voor een Reiki behandeling. Een Reiki behandeling is een bijzondere ervaring, het is echt even een moment voor jezelf. Vooraf doen we een intagesprek en na de behandeling hebben we ook nog een kort gesprekje, tijdens de behandeling werk ik in stilte. Een behandeling kan pijnverlichtend werken, het kan ondersteunen bij het opheffen van (energetische) blokkades, het kan energieverhogend werken. Ik kijk naar jouw behoeftes en stem mijn behandeling hierop af. 


Wil je een afspraak plannen? Of heb je nog vragen? Bezoek dan mijn website www.nikkihuntjens.com

Tot snel?
Liefs,

Nikki

Delen:

Locaties:

Panta Rhei
Steenweg 47A1
3665 As


Events waar Nikki Huntjens ook aanwezig is:


Cursussen en diensten van Nikki Huntjens:


Blogs van Nikki Huntjens:

Omarm je Hoogsensitiviteit: Tips voor een Gebalanceerd Leven

Hoogsensitiviteit, ook wel bekend als hooggevoeligheid, is een eigenschap die veel mensen met zich m...

Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community