Monica Riga

Hoi, ik ben Monica Riga zaakvoerster en gezicht van Angeltopia. Ik ben 51jaar en door de tijd heen heb ik mij ontwikkeld tot lichtwerkster, ten dienste van de engelen en het goddelijke licht. Hierdoor ben ik geroepen om mensen te helpen. Als lichtwerkster ben ik rechtstreeks verbonden met het goddelijke licht en juist daar zit de kracht die mij helpt U te helpen.

Volgende 4 pijlers staan centraal bij Angeltopia en dragen bij tot de ondersteuning om verlicht te worden. Pijler 5 is speciaal gericht op die genen die hun spiritualiteit willen verbeteren. Pijler 6 gaat over huiszuiveringen. Ontdek meer info over onze pijlers hier beneden.

Pijler 1 – Readings, Channeling

Als lichtwerker zijn de boodschappen zo sterk dat ik geen Tarot of Orakel-kaarten nodig heb. Hier ben ik trots op want dit is niet iedereen gegeven. Hoe ga ik dan te werk? Heel simpel je moet enkel aanwezig zijn en luisteren.

Pijler 2 – Edelstenen

Welke steen past bij mij? Deze vraag wordt heel vaak gesteld bij Angeltopia. Ik sta bekend voor mijn advies dat tot stand komt niet door de betekenis van wetenschappelijke boeken maar door de aanwijzingen van de engelen. Zij laten mij zien op wel vlak je ondersteuning nodig hebt. Dit kan voor stress, angst, slaapstoornis enz. zijn maar kan ook zijn voor dieperliggende innerlijke blokkades. Ik zeg altijd de juiste steen is die die de oorzaak aanpakt en niet de oppervlakte.

Pijler 3 – Etherische oliën, Bach bloesems

De kracht van etherisch oliën en Bach bloesems is al van oudsher van toepassing en met rede. Ik werk met producten die kunnen bijdragen voor een betere mentale of fysieke gezondheid. Als Lichtwerkster krijg ik boodschappen door die je kan beschouwen als een soort doorlichting van je ziel. Deze leiden dan tot een advies rond deze producten. Bovendien maak ik ook zelf producten op biologische basis die op spiritueel vlak een ware ondersteuning kunnen zijn zoals Geurspray van Engel Michaël of Engel Jofiël of Violette Vuur van Saint-Germain.

Pijler 4 – La Ho Chi

In ons dagelijkse leven probeert eenieder van ons de juiste balans te vinden. Onevenwichtigheden in ons energieveld manifesteren zich op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele vlak van ons wezen waardoor het vinden van je balans continu wordt beïnvloed door verschillende energieën. LaHoChi hoogfrequente energie is oneindig en werkt niet alleen op het fysieke lichaam (een zere keel of virus) maar zal ook het mentale gebabbel kalmeren, de emoties gladstrijken, en ons spiritueel activeren. Je zult er versteld van staan hoe snel een verschuiving van jouw balans kan plaatsvinden.

LaHoChi kan enkel door ingewijde personen worden gedaan en heeft vele toepassingen waarvan ik er hier enkele opnoem:

* Het helpt ontspannen en stress verminderen

* Verlichting van pijn en versnelling van genezing

* Beter slapen, minder moe, meer focus en energie

* Het helpt onderdrukte emoties vrij te laten komen

* Versterkt de verbinding met jezelf en je intuïtie en je gevoel

* Afvoeren van gifstoffen en versterking van je immuunsysteem

* Het helpt bij het losbreken van oude patronen die je niet dienen

* Perfecte methode ter ondersteuning van je healing proces

* Opent blokkeringen in de subtiele energielichamen.

* Herstellen van angsten, burn-out, depressies, trauma´s

De ervaring van deze goddelijke liefde kan je natuurlijk niet in woorden beschrijven en is iets wat je moet ondervinden. Daarom eindig ik hier met een quote die ik graag ter harte neem.

“Heb elkaar lief en help anderen om naar hogere niveaus te stijgen, simpelweg door liefde uit te storten. Liefde is aanstekelijk en de grootste helende energie.” - Sai Baba -

Pijler 5 – Spirituele Vaardigheden

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over spirituele vaardigheden. In deze cursus leer je de meest voorkomende begrippen en leer je je eigen intuïtie beter ontwikkelen. Dit is voor sommige een diepgaande kennismaking met hun eerste contacten in deze wereld. Anderen die het herkennen kunnen hun vaardigheden sterker ontwikkelen.

Angeltopia werkt persoonlijk of in heel kleine groepen zodat de cursus altijd op maat wordt aangepast.

De lessen gaan door van 19u30 tot 21u30 met een pauze voorzien van koffie, thee of water. De cursisten moeten enkel een pen en papier meenemen. De kosten bedragen 125,00€ voor 3 lessen.

Inhoud:

  • Auras analyseren
  • 7 Chakras
  • Gidsen en Engelen (wie is jouw persoonlijke gids)
  • Contact met overledenen
  • Werken met Engelen kaarten en energieën
  • Praktijk oefenen

Pijler 6 – Huiszuivering

Aangezien er hier verschillend gradaties kunnen voorkomen is een aanpak op maat aan te raden. Daarom verzoeken wij om telefonisch contact op te nemen.

 

 

Delen:

Locaties:

Angeltopia
Eikelaarstraat 2a
3600 Genk-Diepenbeek


Events waar Monica Riga ook aanwezig is:


Blogs van Monica Riga :

LaHoChi: Het helende pad naar fysiek en energetisch evenwicht

In de wereld van alternatieve geneeskunde en holistische therapie├źn zijn er talloze methoden die ge...

Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community