Korting op een spirituele coachsessie

Wil je zelf eens een spirituele coachsessie ervaren, ik bied je tijdelijk een korting van 15 euro op een sessie.
 
Hallo, ik ben Bianca de Jong, Spiritueel Coach en in mijn praktijk te Berg en Terblijt bied ik allerlei mogelijkheden aan om je te helpen met spiritueel te groeien en te beleven.
 
Als betrokken gemeenschapslid zet ik me actief in om een positieve bijdrage te leveren aan de mensheid. Daarom bied ik jou met plezier deze gratis klanksessie aan.
 

De Wisdom Community heeft als doel mensen verder te helpen, te groeien en te ontwikkelen. 

Inhoud van een Spritituele Coachsessie 

Heb je het gevoel dat je vast loopt en even niet verder komt, of het gevoel dat je vooruit wilt en het lukt je zelf niet dan zal een spirituele coachsessie je daar inzichten in kunnen geven. Ik werk op mijn gevoel en alles wat ik vertel komt uit mijn gevoel intuïtie.

Ik wil geen informatie vooraf, ik begin een gesprek met jou en waar je dan voor komt, komt dan ook vanzelf aanbod. Naar een aantal jaar als coach te werken weet ik ook van mezelf dat dit het beste werkt. Zo kom je ook tot blokkades of waar iemand echt in vast loopt. Je mag het vergelijken met een psycholoog maar dan de korte versie ervan binnen 1 sessie het probleem al boven water krijgen. Doordat ik goed verbonden ben met mijn intuïtie kan ik je ook sneller inzichten geven wat voor jou op dat moment goed is.

Alles wat in jou hoogste goed is zal aanbod komen.

Ik hanteer de volgende tarieven 
  • Een spirituele coachsessie kost normaal 75 euro voor 60-90 minuten, nu tijdelijk voor 60 euro 
  • Een spirituele coachsessie, als u samen met 2 personen komt kost normaal 90 euro voor 90 minuten, nu tijdelijk voor 75 euro 

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Neem gerust contact op voor verdere informatie of voor een afspraak te maken.

Groet Bianca

Lees de reviews op mijn website

Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community