Spirituele avondbeurs in Bilzen 19 april 17-22 uur

Op: vrijdag 19 april 2024
Welkom onze gezellige inspirerende en knusse spirituele avondbeurs in Bilzen, waar wij als spirituele coaches en mediums klaarstaan om samen met jou de diepte in te duiken met wat het Universum jou te bieden heeft.
 
Gratis te bezoeken 5 inspirerende spirituele lezingen deze avond
 
Op vrijdagavond 19 april nodigen wij je van harte uit in 't Kabotske, Scapulierstraat 17, 3740 Bilzen,
 
Wij zijn open van 17-22 uur en de entree bedraagt slechts 5 euro! Er zijn 5 spirituele lezingen deze avond die je dan gratis mag bezoeken.
 
Waar ben jij naar op zoek in je leven? Inzichten, toekomstperspectieven, herstel, transformatie, spirituele wijsheid van het Universum, welzijn, meer rust in je hoofd en hart, zelfontdekking, meer energie, een healing, of een diepere verbinding met jezelf? De mogelijkheden om je spiritueel te verdiepen zijn eindeloos, en wij staan klaar om jou te begeleiden naar de volgende stap in jouw reis.
 
Bovendien kun je diverse inspirerende producten aanschaffen, zoals natuurlijke producten, bijzondere kristallen, etherische oliën, kaarten, boekjes, wierook en meer, allemaal bedoeld om jou te ondersteunen op je spirituele reis.
 
Tijdens onze beurs kun je terecht bij al onze spirituele coaches en mediums terecht voor een gereduceerde prijs van 25 euro per sessie.
 
De spirituele lezingen deze avond:
17.30 – 18.00 uur
18.15 – 18.45 uur
19.15 – 19.45 uur
20.00 – 20.30 uur
21.00 – 21.30 uur
 
't Kabotske is een gezellige knusse locatie. Het is de ideale plek om te ontspannen, te leren en te groeien in een intieme setting.
 
Tijdens deze beurs kun je ook even een break nemen met koffie of iets fris, taart, broodjes, soep en diverse andere versnaperingen.
 
Dus markeer vrijdagavond 19 april in je agenda en sluit je aan bij ons voor een avond vol licht, liefde en spirituele ontdekking. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en deze bijzondere reis met jou te delen.
 
Locatie: 't Kabotske, Scapulierstraat 17, 3740 Bilzen
Inkom: 5 euro
Open van 17-22 uur
 
Kom met een open hart en geest, en laten we samen de magie van het spirituele omarmen. Deel dit evenement met je vrienden, familie en iedereen die je kent die op zoek is naar inspiratie en inzicht.
 
Samen creëren we een mooie avond
Met warme groet,
Team Spiritual Events Maastricht
Marko, Josianne en Bianca
 
Alle verdere info kun je vinden op onze nieuwe website, een online community platform, https://wisdomevents.nl/
Wordt hier gratis lid van onze online 
Spirituele avondbeurs in Bilzen 19 april 17-22 uur

Locatie:

t Kabotske
Scapulierstraat 17
3740 Bilzen

Delen:

Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community