Festival Wisdom Outdoor 27/28 juli weekend Berg en Terblijt gratis entree

Van: zaterdag 27 juli 2024 tot en met zondag 28 juli 2024

 

Kom je ook dit weekend ook? Gratis gezellig genieten op ons Wisdom Buitenfestival in Berg en Terblijt? Iedereen is welkom, Jong en Oud kunnen in de Magische Natuur, samen alles ontdekken van wat het Universum te bieden heeft?

Ontdek de kracht van verbinding in een ware Garden of Wisdom met inspiratie van deelnemers en ondernemers op het gebied van Lifestyle, Bewustwording, Spiritualiteit en Welzijn - een paradijs voor lichaam, geest en ziel.

Dit leuke en inspirerende festival, voor jong en oud, wordt dit weekend gehouden in de prachtige natuur en tuinen rondom Berghotel Vue, Berg en Terblijt (Valkenburg).

Gratis Entree voor Jong en Oud
Laat je inspireren door diverse thema's en ontmoet deelnemers die op unieke wijze bijdragen aan een betere JOU! Wisdom Outdoor Festival is een magische plek van verbinding en groei voor je ziel.

Locatie: Berghotel Vue
Adres: Wolfsdriesweg 7, 6325 PM Berg en Terblijt
Openingstijden: Zaterdag en Zondag, 27 en 28 juli, 11:00 - 18:00 uur
Entree: GRATIS
Honden zijn welkom

Het totale programma wordt binnenkort onthuld, maar hier zijn alvast enkele hoogtepunten:

Gratis Inspirerende Workshops en Lezingen: Deskundige sprekers en coaches begeleiden je op het pad naar een gezonder en gelukkiger leven.

Spirituele Groei en Welzijn: Ontvang persoonlijke begeleiding van specialisten, coaches en healers voor een gereduceerd tarief van maximaal 25 euro.

Leuke activiteiten die je ziel voeden: Laat je betoveren door de sjamaanse drumcirkel, soundhealing en dieptemeditatiesessies met unieke klanken.

Tal van leuke producten te koop: Ontdek specialisten op het gebied van welzijn, spiritualiteit en groei.

Natuurwandelingen: Verken de betoverende omgeving met begeleide natuurwandelingen en ontdek de schoonheid van Moeder Natuur.

Live Muziek en Entertainment: Laat je vermaken door live muziekoptredens en kunstvoorstellingen in de buitenlucht.

Kinderactiviteiten: Een leuke speeltuin en speciale activiteiten voor de kleintjes voor een gezonde dosis buitenlucht en plezier.

Uitgebreid terras van Berghotel Vue: Geniet van het moment van verbinding en gezelligheid om samen te delen van je belevingen.

Dus, noteer 27 en 28 juli 2024 in je agenda en nodig vrienden en familie uit voor dit geweldige festival. De deuren zijn geopend van 11:00 tot 18:00 uur, en de toegang is helemaal gratis!

We kijken uit naar jouw aanwezigheid op het Wisdom Outdoor Festival. Tot dan!

Wij verwelkomen je graag!
Groet van ons Team - Bianca, Josianne en Marko

Ben jij de coach of ondernemer die anderen wil inspireren? Of wil je zelf een lezing of workshop geven? Sluit je dan aan, want er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

#BuitenSpiritFestival #LifestyleEnWelzijn #VerbindenEnGroeien ????

Voor meer informatie en updates, word gratis lid op onze website Wisdom Events Community: www.wisdomevents.nl

 

Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community